Uiterst professionele & betaalbare websites

WebSite4ZZP
Wij maken websites

Wij maken voor jou in no-time een website waar je jaren mee vooruit kunt. We zetten de website op en helpen je met de inrichting, vanaf dat moment kan je zelf bepalen wat er op je website komt te staan.

En, als het nodig is helpen we je ook met het regelen van het juiste hosting-pakket bij je huidige provider, of als je wilt bij een andere.

Hoe bouw je een website:
website4zzp goedkope websites

 1. Een domeinnaam
  Dat is de naam (ofwel adres) van je site op het Internet, dus bijvoorbeeld www.bloemenvooreentientje.nl
 2. Een hostingbedrijf
  Dat is een bedrijf dat jouw website op het Internet plaatst. Een soort stalling van alles wat met je site te maken heeft. Voorbeelden van dergelijke bedrijven zijn: WebReus, LeaseWeb, MijnDomein, XS4All, etc. Zo zijn er nog veel meer.
  Bij je hosting-partij kan je kiezen welk pakket je wilt hebben. Als je gebruik wilt maken van WordPress zorg er dan voor dat PHP een onderdeel van je pakket is.
  Kosten zijn vanaf 3 Euro per maand.
 3. Een WebSite
  Dit kan je zelf maken of laten doen. Bedenk van te voren wat je op je website wilt hebben staan, dan kan je gericht te werk gaan. Aanpassen kan later nog.
  Denk aan:
  – Wat moeten de kleuren van de website worden? (Huisstijl)
  – Voor wie is de website bedoeld? (Je website kan een fantastisch geheel aan techniek en beelden zijn, maar als je een boekhouder bent is dat wellicht niet overtuigend voor je klanten)
  – Wil je gevonden worden op het Internet ?
  – Heb je concurrentie?
  – Ga je de site zelf onderhouden, of laat je het doen (en wat is je budget?)
  – Wil je ook een WebShop?
  – Ga je zelf de teksten schrijven of laat je dat doen?
 4. Beveilig je Website!!

Uiteraard kunnen wij je helpen met al dit bovenstaande, maar wil je het zelf doen dan kan dat natuurlijk ook. En heb je dan toch eens een vraag? Stuur maar op! Wellicht kunnen wij je helpen zonder dat er meteen een rekening verstuurd wordt.

Succes!